Eigen (vast) telefoonnummer​

(dat je kan doorschakelen naar je mobiel)​

Zakelijk telefoonnummer met gebruik van onze app!

Bij TopConnect vinden we dat een zakelijk telefoonnummer voor iedere ondernemer beschikbaar moet zijn: ongeacht het budget of de bedrijfsgrootte. Wij hebben daarom samen met ons zusterbedrijf CallVisie BV een voordelige formule ontwikkeld voor ZZP’ers en andere bedrijven. Hiermee geniet je van alle voordelen van een zakelijk nummer, zonder hoge kosten. Het enige dat je hoeft te doen is je aanmelden via de link.

Hoe het werkt

  • Meld je aan via [email protected]
  • Maak een keuze uit een aantal telefoonnummers die we je geven.
  • Download onze app op je mobiele telefoon.
  • Wij zorgen ervoor dat telefoontjes worden doorgeschakeld naar je mobiele nummer. Je mobiele nummer is hierbij nooit zichtbaar voor bellers, alleen het zakelijke nummer dat je hebt opgegeven.

Wat kost het aanvragen van een zakelijk nummer?

De eenmalige kosten bedragen € 35 (excl. BTW). Daarnaast vragen we een klein bedrag per maand (€3,50 excl. BTW) om je nummer te gebruiken. Voor de rest zijn de kosten geheel aan jou. Je kan het nummer gebruiken voor alleen inkomende gesprekken. Als je ook ‘naar buiten belt’ via onze app bedragen de kosten:

  • Starttarief: € 0,06
  • Per minuut naar vast nummer: € 0,0179
  • Per minuut naar mobiel nummer: € 0,059

Antwoordservice wanneer je afwezig bent

Op een zakelijk nummer wil je waarschijnlijk liever niet gebeld worden wanneer je op vakantie bent of een vrije dag hebt. In dit soort situaties schakel je door naar de antwoordservice van TopConnect. Ook dat kan je direct vanaf de app instellen. De telefoniste vraagt naar naam en bedrijfsnaam van de beller, het telefoonnummer en uiteraard het onderwerp. Na beëindiging van het gesprek ontvang je een e-mail met daarin deze gegevens. Zo ben je snel op de hoogte van wie je gebeld heeft en waarom. Voor deze additionele dienst geldt een apart tarief.