Vast op mobiel

Vast op mobiel? Laat je vaste telefoonnummer doorschakelen naar je mobiel!

Ben je ondernemer en wil je je zakelijke vaste nummer automatisch laten doorschakelen naar je mobiel? Bij CallVisie kun je via een prepaid module een bedrijfsnummer aanvragen en laten doorschakelen naar je mobiel. Je zit hiermee niet aan een abonnement of contract vast. Bellen via CallVisie heeft veel voordelen: van eenvoudig opwaarderen via onze website tot het inschakelen van een antwoordservice. We vertellen je graag meer over hoe je gemakkelijk je zakelijk nummer doorschakelt naar mobiel met CallVisie! 

Vast nummer aanvragen op mobiel: hoe het werkt?

Je vaste telefoonnummer doorschakelen naar mobiel is via CallVisie heel gemakkelijk. Lees hieronder hoe het werkt.

 1. Meld je aan via de website
  Aanmelden kan eenvoudig via de knop hieronder. 
 2. Kies een telefoonnummer of porteer (verhuis) je huidige vaste telefoonnummer naar ons 
  Je ontvangt van ons inloggegevens. Kies eventueel een telefoonnummer en bepaal wat je met dit nummer wilt: bijvoorbeeld doorschakelen naar je mobiel of gebruik onze antwoordservice om jouw telefoontjes te beantwoorden.
  Bij deze stap kun je ook een verhuisverzoek doen van je huidige vaste nummer.
  Je ontvangt standaard een 085-nummer. Als je kunt aantonen waar je geografisch gevestigd bent (middels KvK-inschrijving), kan je ook een geografisch telefoonnummer aanvragen, zoals bijvoorbeeld een 020-, 030-, 070-nummer.
 3. Waardeer je tegoed op
  Al onze diensten zijn op prepaid-basis. Je dient eenmalig minimaal €10 op te waarderen via een Ideal-betaling. Alle gebruikte diensten worden verrekend met dit tegoed. Zie ook onze tarieven.
 4. Je zakelijke nummer is nu actief! Je kan bellen met en gebeld worden op dit nummer
  Zolang je tegoed hebt, kun je gebruik maken van onze diensten. Je krijgt een melding als je tegoed bijna op is.

Wat een vast nummer doorschakelen naar mobiel? nummer van CallVisie?

Wil je graag je een professionele uitstraling met een vast telefoonnummer, maar ben je niet altijd op kantoor en veel op de weg, zodat je een mobiele telefoon bij je hebt? Kies er dan voor op je vaste telefoonnummer door te schakelen naar mobiel via Callvisie. Flexibel en professioneel. Met een druk op de knop is je vaste nummer al doorgeschakeld naar mobiel. 

Dus ga je voor de professionele uitstraling met een vast nummer, en ervaar de flexibiliteit door je vast nummer door te schakelen naar mobiel. Voor het doorschakelen via CallVisie heb je geen abonnement of contract nodig. Wij werken met een prepaid service. Zo lang je saldo op je account hebt staan, kun je je nummer gebruiken. De enige vaste kosten die je hebt zijn €3,50 per maand voor het gebruik van je zakelijke nummer.

Als je een telefoonnummer naar ons verhuist, betaal je eenmalig €10,00 porteringskosten. 
Gebruik je onze antwoordservice of bel je zelf met jouw telefoonnummer naar andere nummers? Dan gelden deze tarieven

Antwoordservice wanneer je afwezig bent

Op een vast zakelijk nummer wil je waarschijnlijk niet gebeld worden wanneer je op vakantie bent, een vrije dag hebt of anderszins niet bereikbaar bent. Dus ook wanneer je zelf telefonisch in gesprek bent of een vergadering hebt. In dit soort situaties kun je daarom gebruik maken van onze telefoonantwoordservice. Al vanaf €1,25 per gesprek neemt één van onze medewerkers op werkdagen tussen 8.00-18.00 uur de telefoon voor je aan. Hij of zij vraagt naar de naam en bedrijfsnaam van de beller, het telefoonnummer en uiteraard het onderwerp. Deze gegevens ontvang je per e-mail. Zo ben je snel op de hoogte van wie je gebeld heeft en waarom. 

Je kunt deze dienst zelf op elk moment van de dag in- of uitschakelen.

Meer weten over prepaid zakelijk bellen met CallVisie? Lees onze veel gestelde vragen.

Wat is vast op mobiel?

Iedereen heeft tegenwoordig een mobiel. Daarnaast zijn er verschillende ondernemers; ondernemers die de gehele dag op kantoor zitten en dus in de buurt zijn van hun vaste telefoonnummer en ondernemers die veel op de weg zitten of buiten aan het werk zijn, zoals schilders, aannemers en makelaar. Ondernemers kunnen kiezen om een vast nummer te nemen. Een vast telefoonnummer straat immers professionaliteit en betrouwbaarheid uit. Wanneer het aankomt op een vast zakelijk nummer, kun je kiezen voor 085-nummers en regionale nummers. Een regionaal nummer is wanneer je in een bepaalde regio actief bent, zoals Utrecht (030-nummer) of Groningen  (070-nummer). Een 085-nummer is landelijk nummer. 

Wanneer je dus niet altijd op kantoor bent en veel op de weg zit of buiten aan het werk bent, kun je er voor kiezen om je vaste zakelijke nummer door te schakelen naar mobiel. Op deze manier kun je altijd op je vaste nummer op nemen op mobiel. Zo op heb je nog steeds je professionele en betrouwbare uitstraling. En ben je optimaal bereikbaar.

Voordelen van het vast naar mobiel doorschakelen bij Callvise.nl

 • Zakelijk en privé gescheiden!
 • Geen vast contract
 • Eenvoudig aanmelden met e-mail
 • Prepaid opwaarderen via de website
 • Vast nummer bereikbaar via de app
 • Of nummer doorschakelen naar GSM
 • Inclusief regionaal of 085-nummer
 • Telefoonantwoordservice mogelijk

Vast naar mobiel met VoIP telefonie

Callvisie werkt met VOIP-telefonie. VOIP telefonie staat voor Voice over IP, dat betekent; bellen via het internet. VOIP-telefonie werkt erg simpel. Je hebt namelijk al een internetverbinding en deze gebruik je ook met je VoIP telefoon. Je hebt als het ware je eigen zakelijke VOIP-telefooncentrale. Dit komt omdat viop-telefonie zich bevindt in de cloud.

Doordat je je eigen telefooncentrale hebt in de cloud kun je altijd verbinding maken met je mobiele telefoon. De enige vereiste die je dient te hebben is een werkende internetverbinding. En tegenwoordig heeft (bijna) iedereen een internetverbinding. Je kunt bij Callvisie.nl heel gemakkelijk je vaste zakelijk telefoonnummer doorschakelen naar je mobiele telefoon. Hierdoor ben je altijd met je vaste telefoonnummer optimaal bereikbaar en flexibel bereikbaar op mobiel, wanneer je dat wilt.