Regionaal nummer

Bepaal zelf hoe en wanneer je persoonlijk bereikbaar wilt zijn voor je klanten.

Ben je ondernemer en wil je een zakelijk nummer, maar liever geen abonnement? Bij CallVisie kun je via een prepaid module een regionaal telefoonnummer aanvragen en gebruiken. Je zit hiermee niet aan een abonnement of contract vast. Bellen via CallVisie heeft veel voordelen: van eenvoudig opwaarderen via onze website tot het inschakelen van een telefoonantwoordservice. We vertellen je graag meer over prepaid zakelijk bellen met CallVisie! 

Prepaid regionaal nummer

Bellen met een zakelijk nummer van CallVisie is heel gemakkelijk. Lees hieronder hoe het werkt.

 1. Meld je aan via de website
  Aanmelden kan eenvoudig via de knop hieronder. 
 2. Kies een telefoonnummer of porteer (verhuis) je huidige vaste telefoonnummer naar ons 
  Je ontvangt van ons inloggegevens. Kies eventueel een telefoonnummer en bepaal wat je met dit nummer wilt: bijvoorbeeld doorschakelen naar je mobiel of gebruik onze antwoordservice om jouw telefoontjes te beantwoorden.
  Bij deze stap kun je ook een verhuisverzoek doen van je huidige vaste nummer.
  Als je kunt aantonen waar je geografisch gevestigd bent (middels KvK-inschrijving), kan je een geografisch telefoonnummer aanvragen, zoals bijvoorbeeld een 020-, 030-, 070-nummer.
 3. Waardeer je tegoed op
  Al onze diensten zijn op prepaid-basis. Je dient eenmalig minimaal €10 op te waarderen via een Ideal-betaling. Alle gebruikte diensten worden verrekend met dit tegoed. Zie ook onze tarieven.
 4. Je zakelijke nummer is nu actief! Je kan bellen met en gebeld worden op dit nummer
  Zolang je tegoed hebt, kun je gebruik maken van onze diensten. Je krijgt een melding als je tegoed bijna op is.

Wat kost een regionaal nummer van CallVisie?

Voor zakelijk bellen via CallVisie heb je geen abonnement of contract nodig. Wij werken met een prepaid service. Zo lang je saldo op je account hebt staan, kun je je nummer gebruiken. De enige vaste kosten die je hebt zijn €3,50 per maand voor het gebruik van je zakelijke nummer.
Als je een telefoonnummer naar ons verhuist, betaal je eenmalig €10,00 porteringskosten. 
Gebruik je onze antwoordservice of bel je zelf met jouw telefoonnummer naar andere nummers? Dan gelden deze tarieven

Antwoordservice wanneer je afwezig bent

Op een zakelijk nummer wil je waarschijnlijk niet gebeld worden wanneer je op vakantie bent, een vrije dag hebt of anderszins niet bereikbaar bent. Dus ook als je zelf telefonisch in gesprek bent of een vergadering hebt. In dit soort situaties kun je daarom gebruik maken van onze antwoordservice. Al vanaf €1,25 per gesprek neemt één van onze medewerkers op werkdagen tussen 8.00-18.00 uur de telefoon voor je aan. Hij of zij vraagt naar de naam en bedrijfsnaam van de beller, het telefoonnummer en uiteraard het onderwerp. Deze gegevens ontvang je per e-mail. Zo ben je snel op de hoogte van wie je gebeld heeft en waarom.

Je kunt deze dienst zelf op elk moment van de dag in- of uitschakelen.

Meer weten over prepaid zakelijk bellen met CallVisie? Lees onze veel gestelde vragen.

Wat is een regionaal nummer?

Een regionaal nummer is een nummer is een ander woord voor netnummers Een net nummer zijn de eerste drie cijfers voor een telefoonnummer. Denk hierbij aan 020-nummer (regio Amsterdam) of 030-nummer (regio Utrecht). Er zijn in Nederland in totaal 148 soorten netnummers. Je moet het zien als 148 stukjes verdeeld over heel Nederland. Met een regionaal nummer ofwel netnummer kun je snel afleiden vanuit welke regio er is gebeld. Ga naar “telefoonnummers” voor de meest bekende regionale nummers van Nederland

Een netnummer aanvragen

Er zijn verschillende soorten redenen waarom bedrijven en regionale ondernemers een netnummer aanvragen. Dit zijn onder andere: 

 • Het is vertrouwd: klanten kennen vaak de regionale nummers uit de buurt. Je neemt sneller een vertrouwd nummer aan dan een niet vertrouwd nummer
 • Het is lokaal: heb jij alleen maar lokale klanten, dan is het verstandig om een regionaal nummer te nemen.

Zijn er alternatieven?

Wanneer je veel zaken in de buurt doet, kan het verstandig zijn om een regionaal netnummer aan te vragen. Maar het kan ook zo zijn dat je voornamelijk landelijk zaken doet. Er bestaan ook regio-onafhankelijke nummers. Een onafhankelijk netnummers zijn 085-nummers of een 088 nummerblok. Wil jij dus geen regionaal nummer, zoals een 010-nummer, 020-nummer, 030-nummer, 040-nummer etc.? Kies dan voor een 085 nummer. Met een 085 nummer zal de klant niet zien uit welke regio je belt.