Altijd bereikbaar met onze telefoonantwoordservice

Bepaal zelf hoe en wanneer je persoonlijk bereikbaar wilt zijn voor je klanten met de telefoonantwoordservice van Callvisie.

Telefoonantwoordservice van CallVisie

Op een zakelijk telefoonnummer wil je waarschijnlijk niet gebeld worden wanneer je op vakantie bent, een vrije dag hebt of anderszins niet bereikbaar bent. Dus ook als je zelf telefonisch in gesprek bent of een vergadering hebt. In dit soort situaties kun je daarom gebruik maken van onze antwoordservice. Al vanaf €1,25 per gesprek neemt één van onze medewerkers op werkdagen tussen 8.00-18.00 uur de telefoon voor je aan. Hij of zij vraagt naar de naam en evt. bedrijfsnaam van de beller, het telefoonnummer en uiteraard het onderwerp. Deze gegevens ontvang je per e-mail. Zo ben je snel op de hoogte van wie je gebeld heeft en waarom. 

Je kunt deze dienst zelf op elk moment van de dag in- of uitschakelen.

Jouw telefoon laten beantwoorden door onze telefonistes is heel eenvoudig en kan ook als losse dienst, dus zonder dat je een telefoonnummer bij CallVisie afneemt.

Volg in dat geval onderstaande stappen en profiteer direct van onze telefoonservice!

 1. Meld je aan via de website
  Meld je aan via het formulier op deze pagina. 
 2. Je ontvangt inloggegevens 
  Vul het intakeformulier in, zodat wij weten hoe we jouw gesprekken moeten afhandelen. 
 3. Waardeer je tegoed op 
  Al onze diensten zijn op prepaid-basis. Je dient eenmalig minimaal €10 op te waarderen via een Ideal-betaling. Alle gebruikte diensten worden verrekend met dit tegoed. Zie ook onze tarieven.
 4. Als je tegoed is toegevoegd, ontvang je van CallVisie een 085-nummer waarnaar je je telefoon kan doorschakelen. 
  Dit nummer blijft eigendom van CallVisie en mag door jou niet direct gecommuniceerd worden. 
  Wil je een eigen 085-nummer? Klik hier. Wil je een regionaal telefoonnummer, klik hier

Wat kost de telefoonantwoordservice van CallVisie?

Om gebruik te kunnen maken van de antwoordservice van CallVisie heb je geen vast contract nodig. Wij werken met een prepaid service. Zolang je saldo op je account hebt staan, kun gebruik maken van deze dienst.  Al vanaf € 1,25 per gesprek neemt één van onze medewerkers op werkdagen tussen 8.00-18.00 uur de telefoon voor je aan. Zie onze tarieven

telefoon beantwoordservice voor bedrijven