Goedkoop zakelijk abonnement

Bepaal zelf hoe en wanneer je persoonlijk bereikbaar wilt zijn voor je klanten.

Als ZZP’er of eenmanszaak ben je gehecht aan je vrijheid. Je wilt dus ook niet vastzitten aan dure telefoonabonnementen of contracten maar toch bereikbaar zijn voor je klanten, liefst via een vast nummer. En omdat je flexibel bent, wil je dat vaste nummer overal kunnen beantwoorden. 

Kortom: je bent op zoek naar een goedkope zakelijke oplossing waarmee je telefonie in één keer goed geregeld is. 

Hoi! Wij zijn CallVisie en zijn precies wat jij zoekt. Wij koppelen een goedkope zakelijke telefoondienst aan snelheid en flexibiliteit. Hoe goedkoop? Dat bepaal je zelf, want onze telefoniedienst is prepaid. 

Goedkoop zakelijk abonnement: zo werkt het

Je hoeft maar een paar stappen te doorlopen en dan heb jij ook je eigen vaste zakelijke telefoonnummer. Snel en makkelijk, zodat je daarna weer verder kan met je bedrijf! 

 1. Meld je aan via onze website
  Aanmelden aal ZZP’er of eenmanszaak is zo gedaan. Veel informatie vragen we niet van je: een emailadres en je naam (of een nickname) is alles.
 2. Download de CallVisie app op je mobiele telefoon
  De gegevens hiervan ontvang je na aanmelden.
 3. Kies je nummer
  In de app kies je het nummer dat je wilt gebruiken. Je kan ook je huidige vaste nummer naar ons verhuizen.
 4. Waardeer je tegoed op
  Zodra je je tegoed hebt opgewaardeerd, kun je aan de slag. Je kunt opwaarderen met een minimum van € 5.

 

Heb je deze stappen doorlopen? Gefeliciteerd, je telefonie is nu geregeld met de goedkope zakelijke prepaid dienst van CallVisie! Vanaf nu schakelen we alle oproepen door naar onze app op je mobiele telefoon. Alleen je zakelijke vaste nummer is zichtbaar als je via onze app uitbelt.  

Dit kost de bereikbaarheid die je bij CallVisie afneemt

Je bepaalt zelf in welke mate je van onze dienst gebruik maakt, omdat je zelf je tegoed opwaardeert. En zolang je prepaid saldo hebt, ben je bereikbaar. De enige vaste kosten die je hebt, zijn de kosten voor het gebruik van het vaste nummer: € 3,50 excl. BTW per maand. 

Combineren met onze antwoordservice

We kunnen ons voorstellen dat je goed bereikbaar wilt zijn, maar niet altijd. Bijvoorbeeld als je lange afspraken hebt of op vakantie bent. Voor die momenten is onze antwoordservice een slimme aanvulling op je goedkope zakelijke abonnement. Vanaf € 1,50 excl. BTW per gesprek nemen we een gesprek voor je aan. We vertellen de beller dat je niet bereikbaar of afwezig bent en noteren (bedrijfs)naam, het telefoonnummer en het onderwerp van het gesprek. Via e-mail sturen wij dit aan je door, zodat je snel weet wie je heeft gebeld. 

Meer weten over een goedkoop zakelijk telefoon abonnement bij CallVisie? Lees onze veel gestelde vragen.