085 nummer

Bepaal zelf hoe en wanneer je persoonlijk bereikbaar wilt zijn voor je klanten.

Een 085-telefoonnummer is niet aan een regio gebonden. Voor het gebruik van zo’n nummer heb je dus geen netaansluiting in een specifieke stad nodig, zoals bijvoorbeeld met 010-, 020- of 070-nummers het geval is. 085-nummers gelden als reguliere, 10-cijferige nummers.

Ben je ondernemer en wil je een 085-nummer, maar liever geen abonnement? Bij CallVisie kun je via een prepaid module een 085-nummer aanvragen en gebruiken. Je zit hiermee niet aan een abonnement of contract vast. Bellen via CallVisie heeft veel voordelen: van eenvoudig opwaarderen via onze website tot het inschakelen van een antwoordservice. We vertellen je graag meer over prepaid zakelijk bellen met CallVisie! 

Prepaid 085-nummer: hoe het werkt

Een 085-telefoonnummer aanvragen bij CallVisie is heel gemakkelijk. Lees hieronder hoe het werkt.

 1. Meld je aan via de website
  Aanmelden kan eenvoudig via de knop hieronder. 
 2. Kies een telefoonnummer of porteer (verhuis) je huidige vaste telefoonnummer naar ons 
  Je ontvangt van ons inloggegevens. Kies een telefoonnummer en bepaal wat je met dit nummer wilt: bijvoorbeeld doorschakelen naar je mobiel of gebruik onze antwoordservice om jouw telefoontjes te beantwoorden.
  Bij deze stap kun je ook een verhuisverzoek doen van je huidige vaste nummer.
 3. Waardeer je tegoed op
  Al onze diensten zijn op prepaid-basis. Je dient eenmalig minimaal €10 op te waarderen via een Ideal-betaling. Alle gebruikte diensten worden verrekend met dit tegoed. Zie ook onze tarieven.
 4. Je 085-nummer is nu actief! Je kan bellen met en gebeld worden op dit nummer
  Zolang je tegoed hebt, kun je gebruik maken van onze diensten. Je krijgt een melding als je tegoed bijna op is.

Wat kost een 085-nummer van CallVisie?

Voor zakelijk bellen via CallVisie heb je geen abonnement of contract nodig. Wij werken met een prepaid service. Zo lang je saldo op je account hebt staan, kun je je nummer gebruiken. De enige vaste kosten die je hebt zijn €3,50 per maand voor het gebruik van je 085-nummer.
Als je een telefoonnummer naar ons verhuist, betaal je eenmalig €10,00 porteringskosten. 
Gebruik je onze antwoordservice of bel je zelf met jouw telefoonnummer naar andere nummers? Dan gelden deze tarieven

Antwoordservice wanneer je afwezig bent

Op een zakelijk nummer wil je waarschijnlijk niet gebeld worden wanneer je op vakantie bent, een vrije dag hebt of anderszins niet bereikbaar bent. Dus ook als je zelf telefonisch in gesprek bent of een vergadering hebt. In dit soort situaties kun je daarom gebruik maken van onze antwoordservice. Al vanaf €1,25 per gesprek neemt één van onze medewerkers op werkdagen tussen 8.00-18.00 uur de telefoon voor je aan. Hij of zij vraagt naar de naam en bedrijfsnaam van de beller, het telefoonnummer en uiteraard het onderwerp. Deze gegevens ontvang je per e-mail. Zo ben je snel op de hoogte van wie je gebeld heeft en waarom.

Je kunt deze dienst zelf op elk moment van de dag in- of uitschakelen.

Meer weten over prepaid zakelijk bellen met CallVisie? Lees onze veel gestelde vragen.

085 nummer aanvragen

Wat is een 085 nummer?

Een 085 nummer is een telefoonnummer waarbij net netnummer of kennummer niet aan een bepaalde regio in Nederlands is verbonden. Om deze reden is een 085 nummer zeer populair onder ondernemers die landelijk of regionaal actief zijn. Wanneer je een kennummer neemt uit een bepaalde regio, zoals Amsterdam, Rotterdam of Utrecht, dan ziet de klant of diegene naar wie je belt, direct uit welke regio je belt. Dit kan zorgen voor een negatieve uitstraling. Wanneer jij als ondernemer niet geassocieerd wilt met een bepaalde regio, dan is een 085 nummer geschikt voor jou.

085 nummer aanvragen

Een 085 nummer kun je heel gemakkelijk via Callvisie aanvragen. Wanneer jij als ondernemer, bedrijf of instelling graag een zo’n telefoonnummer wilt, dan kan dat al bij callvisie.nl vanaf €1,00 per maand.

Wat zijn de voordelen?

 • Alleen in combinatie met andere dienst
 • Regionaal alleen in vestigingsplaats
 • Eenvoudig extra nummers toevoegen
 • Prepaid opwaarderen via de website
 • Extra nummers bereikbaar via de app
 • Ook op jouw eigen VOIP-telefoon
 • Telefoonantwoordservice mogelijk
 • Na 12 maanden uit te porteren

Kun je een 085 nummer doorschakelen naar mobiel?

Ja, je kunt het nummer heel gemakkelijk doorschakelen naar mobiel. Steeds meer ondernemingen en bedrijven gebruiken een vast nummer die je kunt ontvangen op mobiel. Er zijn genoeg ondernemers dagelijks onderweg in de auto en dan heb je altijd je mobiel bij je. Met de flexibiliteit die Callvisie biedt, kun je heel gemakkelijk je 085-nummer doorschakelen naar je mobiel (vast op mobiel). Op deze manier kun je altijd op nemen. Zit je bij een klant en kun je even niet opnemen? Maak dan gebruik van onze telefoonbeantwoordservice. Op deze manier ben jij als ondernemer of bedrijf altijd bereikbaar.