Telefoonnummer opzoeken

Gebeld door een onbekend telefoonnummer? Callvsie helpt je met het opzoeken van het onbekende nummer.

Wat doe je wanneer je gebeld bent door een nummer, maar je weet niet van wie het nummer is? Dan wil je het telefoonnummer opzoeken. Het opzoeken van een telefoonnummer is makkelijker dan je denkt. Wanneer je gebeld bent door een onbekend mobiel nummer kun je verschillende manieren toepassen om het onbekende nummer te vinden. Wanneer je gebeld bent door een vast nummer of regionaal nummer, dan kun je gemakkelijk zien uit welke regio het vaste nummer komt. Dit kun je namelijk zien door het netnummer wat er voor staat. Denk hierbij aan 020-nummer (regio Amsterdam), 010-nummer (regio Rotterdam) of 030-nummer (regio Utrecht). Je kunt een telefoonnummer opzoeken aan de hand van drie verschillende manieren. Benieuwd naar welke manieren dit zijn? Lees dan verder. 

Telefoonnummer opzoeken: hoe doe je dat?

Lees hieronder hoe je het opzoeken van telefoonnummers werkt.

 1. Typ het nummer in op Google
  Wanneer je gebeld bent door een onbekend nummer en je wilt graag het nummer op zoeken, dan kun je het onbekende nummer in Google plakken. Het telefoonnummer op zoeken via Google werkt heel gemakkelijk. Schrijf het onbekende nummer op een papiertje en vul het onbekende nummer vervolgens in Google.  Belangrijk is dat je het nummer aan elkaar in Google typt. Dus 0612345678 in plaats van 06 1234 56 78. Zeker wanneer je gebeld bent door een bedrijf, bestaat er een grote kans dat je een resultaat krijgt. Zeker wanneer je gebeld bent door een netnummer van een bedrijf of instelling is de kans groot dat je het onbekende nummer vindt. Bedrijven zetten namelijk hun nummer op hun website of op een bedrijfsgids, zodat personen gemakkelijk het nummer kunnen bellen wanneer een persoon op zoek is naar het bedrijf. Ook vullen veel mensen hun 06-nummer in op een site of ergens anders. En wanneer deze site openbaar is, wordt vaak het nummer weergeven wanneer je het nummer in Google typt.
 2. Typ het nummer in op Facebook
  Wanneer je geen resultaten gekregen hebt via Google of een andere zoekmachine zoals Yahoo of Bing, dan gaat de zoektocht verder. Je wilt immers gaat het onbekende telefoonnummer opzoeken en weten wie jou gebeld heeft. Een tweede manier die je kunt toepassen is om het onbekende nummer op te zoeken via Facebook. Veel mensen hebben namelijk hun telefoonnummer op Facebook staan, waardoor Facebook je dus via Facebook het nummer kunt vinden. Ook wanneer iemand een keer een post heeft gemaakt met een telefoonnummer erin, dan zoekt Google alle posts af en met een beetje geluk vind je op deze manier het onbekende nummer. Druk vervolgens op het profiel van je resultaat en je ziet verschillende foto’s van de persoon die jou gebeld heeft. Wanneer je geen resultaat krijg als je het nummer in Facebook hebt getypt, kijk dan eens bij punt 3. Wellicht geeft dat je meer geluk met het vinden van het nummer.
 3. Typ het nummer in op Whatsapp
  Omdat (bijna) iedereen Whatsapp heeft en daar een persoonlijk nummer aan is toegekend, kun je Whatsapp gebruiken om het onbekende telefoonnummer op te zoeken. Het kan namelijk zijn dat een bekende een nieuw nummer heeft en jou gebeld heeft. Deze persoon heeft dat laten weten middels een berichtje wie Whatsapp, maar je hebt destijds geen tijd gehad om het nummer op te slaan. Hopelijk krijg je een resultaat wanneer je het nummer in Whatsapp typt.  Druk vervolgens op de profielfoto en je weet door wie je gebeld bent. Wanneer je geen resultaat krijgt in je Whatsapp gesprekken, kijk dan eens bij punt 4. 
 4. Het telefoonnummer laten opzoeken door Callvisie
  Wanneer je bovenstaande resultaten geen resultaten hebben opgeleverd kun je nog twee dingen doen. 1. Je kunt het nummer zelf terugbellen. 2. Je kunt het telefoonnummer laten identificeren door Callvisie. Callvisie beschikt over een nationale, openbare nummerdatabase. Wanneer je het gebelde telefoonnummer graag wilt identificeren, bestaat er een grote kans dat wij het gebelde nummer voor jou kunnen achterhalen. 

Wat kost een een telefoonnummer opzoeken via CallVisie?

Je kunt een gebeld vast nummer of mobiele nummer laten opzoeken door Callvisie. De kosten hier van zijn € euro per minuut. 

Telefoonnummer opzoeken